Springkussens!

Onze specialiteit is het verhuren van springkussens. Wij gaan voor niets minder dan de beste kwaliteit springkussens.

U kunt bij ons de volgende springkussens goedkoop huren:

- Springkussen Disco
- Springkussen Western
- Springkussen Taart
- Springkussen Voetbal
- Springkussen Safari
- Springkussen Smiley
- Springkussen Brandweer
- Springkussen Aladin
- Springkussen Blauwe kanjer
- Springkussen Regenboog
- Springkussen Circus mini
- Springkussen Aap
- Springkussen Arena
- Springkussen Caroussel
- Springkussen Koetje
- Springkussen Hutje
- Springkussen Dikke Bertha
- Springkussen / Ballenbak

Springkussens zijn onze passie. Maar waar is deze passie voor springkussens ontstaan?

In 1959 heeft de Britse handelaar John Scurlock geëxperimenteerd met het maken van opblaasbare dekzeilen voor tennisterreinen. Toen hij eenmaal een eerste ontwerp af had, zag hij dat zijn medewerkers het leuk vonden om erop te springen. Het eerste springkussen ooit was ontstaan! Ongeveer 10 jaar later voegde hij wanden toe aan zijn ontwerp en zo is het springkussen ontstaan zoals wij deze kennen. 

Een springkussen is eigenlijk een heel grote zak gevuld met lucht die je kan aantreffen in allerlei vormen en kleuren. Een springkussen is altijd opblaasbaar en heeft aan de zijkanten ritsen om hem weer leeg te laten lopen. Een springkussen wordt ook bijna altijd aangedreven door een gemotoriseerde luchtpomp. Een springkussen wordt veel gebruikt op feestjes.

Doordat springkussens nogal intensief gebruikt worden, hebben ze meestal maar een levensduur van minder dan vijf jaar. Vandaar ook dat u het beste uw springkussen kunt huren bij Happy Rent! Wij onderhouden onze springkussens goed waardoor u verzekert bent dat u kwalitatief de beste springkussen heeft, voor de laagste prijs!