Over ons

Happy Rent is de grootste Attractieverhuurder van Limburg en een van de grootste van Nederland. Ook zijn wij de enigste Attractieverhuurder die uw springkussen, popcornmachine, abraham of sarah pop door heel Nederland kan leveren.


Vanaf 2005 hield de firma G-DO Entertainment zich bezig met o.a. het verhuren van o.a. attracties en springkussen. Sinds 2009 is hier Happy Rent uit ontstaan en dus met bijna 10 jaar ervaring is Happy Rent niet voor niets de snelst groeiende attractieverhuurder in de regio. Wij zijn de marktleider in het verhuren van plezier en dat is ook ons voornaamste doel, het verhuren van "A lot of Fun!". "Wij willen met leuke en unieke producten mensen vooral laten geniet van hun geluk". Zo luid onze visie en elke dag streven we ernaar om meer mensen met ons geluk en plezier mee te laten genieten.


Dat is plezier bij ons centraal staat is niet alleen terug te zien in ons assortiment, maar echt in alles wat we doen! Wij staan voor verhuur met een glimlach. Bij Happy Rent huurt u de mooiste en goedkoopste springkussen, spellen, fun food, stormbanen en nog veel meer! dit wordt gecombineerd met goede service en professionaliteit.

Happy Rent = A lot of Fun

Kwaliteit en Veiligheid

Al onze producten voldoen aan de hoogste Europese norm zodat wij u kunnen garanderen dat u niets dan de beste kwaliteit ontvangt. Ons complete en relatief nieuwe aanbod wordt gekeurd door het liftinstituut, AIB Vincotte en Tüv Nederland. Dus wij bieden niet alleen de goedkoopste springkussens en Attracties, maar ook de veiligste en de kwalitatief beste!


Prijs en Kwaliteit

Via feedback a onze klanten hebben wij vernomen dat de prijs kwaliteit verhouding als goed of vaak zelfs zeer goed  word ervaren. Wij leveren de beste producten tegen een prijs waar je blij van wordt, dat is de gedachte. Alle prijzen op onze webshop zijn exclusief 21% BTW. Wij streven naar een hoge kwaliteit en werken slechts met de beste materialen, zodat deze duurzaam, betrouwbaar en veilig zijn en blijven. Naast het streven naar kwaliteit, proberen wij bij aankoop van nieuwe attracties ook te streven naar de goedkoopste prijs zonder in te leveren in kwaliteit of veiligheid.


Unieke Producten

 Happy Rent heeft sinds 2010 haar eigen productie in handen waardoor wij als enige in de Euregio unieke attracties en goedkope springkussens kunnen aanbieden. Al onze zelf geproduceerde producten onder het merk Happy Rent  zijn van uiterst hoge kwaliteit, zijn extra veilig en uniek in verschillende opzichten. Zie biedt Happy Rent als enige in deze regio de "Snow Globe" aan. Nog enkele Unieke Producten van Happy Rent zijn o.a. De "Funslide Clown", een boerengolf spel of een surfsimulator. Ook de unieke Dubbele "Swipe Off" baan is ons niet te gek genoeg! En Ieder jaar voegen we nieuwe attracties toe aan ons assortiment


Service

Happy Rent staat niet alleen voor veel plezier of een goed prijs, maar ook voor service. Niet voor niets komen onze klanten jaarlijks weer terug bij ons. Uw wens staat bij ons centraal en wij zullen er dan ook alles aan doen dat u zich geen onnodige zorgen hoeft te maken wanneer u bij ons besteld. Met duidelijke afspraken zorgen we ervoor dat zowel voor als na uw festiviteiten op een professionele manier geholpen wordt. U kunt geheel naar eigen wens uw artikelen komen ophalen of het ons naar u laten brengen, ook op zondag! Vergeet niet, we leveren niet alleen in de buurt van onze vestiging, maar ook in bijvoorbeeld Maastricht, Kerkrade, Landgraaf, Echt, Weert, Sittard, Vaals. Kortom overal in Nederland!

Happy Rent is flexibel, betrouwbaar en behulpzaam.


Onze Klanten

Uit feedback hebben we vernomen dat 98% van onze klanten tevreden of zeer tevreden is met de diensten en producten van Happy Rent. Dit komt o.a. door onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en service. Veel van onze klanten komen ieder jaar weer terug bij ons en daar zijn we trots op. Ook heeft Happy Rent meerdere klanten niet alleen in heel Nederland, maar ook delen van Duitsland en België, we zijn een Euregionale onderneming. Onze klanten zijn o.a.:


Gemeente Maastricht, Provincie Limburg, Gemeente Kerkrade, Porta Mosana College, Sophianum, Leeuwenborg, Bonnefanten College, Deutsches Rotes Kreus,  ICI Paris, Bristol, Gamma, Intratuin, Bakker Bart, Action, Volkswagen, Audi, DHL, Sligro, Rabobank, DSM, Vodafone, Schroders, Exxon Mobil, en nog veel meer!